ZiFiRi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ZiFiRi

ZiFiRi FoRuM

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

günlük fıkralar

+4
Savarona55
LeBron
MeRT
speed
8 posters
YazarMesaj
speed
Alışıyor
Alışıyor
speed

günlük fıkralar Empty
MesajKonu: günlük fıkralar   günlük fıkralar Icon_minitimePtsi Ağus. 13, 2007 12:39 am

forumun güzel üyeleri herkes buraya elinden geldiği sürece ve sınırları zorlamadan paylassın lütfen cheers
MeRT
Admin
MeRT

günlük fıkralar Empty
MesajKonu: Geri: günlük fıkralar   günlük fıkralar Icon_minitimePtsi Ağus. 13, 2007 8:17 am

evet iyi yada kotu aklına gelen fıkraları paylassınlar....
LeBron
Üyecik
Üyecik

günlük fıkralar Empty
MesajKonu: Geri: günlük fıkralar   günlük fıkralar Icon_minitimePtsi Ağus. 13, 2007 10:58 am

abi elimde bi sürü fıkra war da yazmaya üşeniorm Very Happy
nese hadi sizi mi kırcezz
LeBron
Üyecik
Üyecik

günlük fıkralar Empty
MesajKonu: Geri: günlük fıkralar   günlük fıkralar Icon_minitimePtsi Ağus. 13, 2007 10:58 am

Barda iki kadın taburelerin üzerine oturmuş, konuşmaktadır:

"Biliyor musun, İtalyan erkeklerinin penisleri uzun oluyormuş..."

"Hımm, ben de İranlı erkeklerinkinin kalın olduğunu duydum..."

Konuşulanları duyan yan taburedeki adam, ayağa kalkar, kadınların yanına doğru ilerler, iki kolunu iki kadının omzuna atar:

"Merhaba... Adım Roberto Rafsancani..."
LeBron
Üyecik
Üyecik

günlük fıkralar Empty
MesajKonu: Geri: günlük fıkralar   günlük fıkralar Icon_minitimePtsi Ağus. 13, 2007 10:59 am

Adam, çok iyimsermiş. En kötü haberi bile verseniz: - Daha kötüsü olabilirdi, diye hem kendisini hem etrafını teselli edermiş. Arkadaşları merak etmişler, "Çok çok kötü bir haber verelim, bakalım aynı şeyi söyleyebilecek mi?" diye. Bir oyun oynamaya karar vermişler ve kötü haberi şöyle anlatmışlar: - Yahu duydun mu, bizim Murtaza dün akşam iş gezisinden eve döndüğünde karısını yatakta başka bir adamla yakalamış ve tabancayı çekip ikisini de öldürmüş. İyimser adam her zamanki tavrıyla: - Daha da kötüsü olabilirdi, demiş. — Yahu daha da kötüsü ne olabilirdi ki? — Öyle demeyin. Bir gece önce gelse ben ölmüştüm.
LeBron
Üyecik
Üyecik

günlük fıkralar Empty
MesajKonu: Geri: günlük fıkralar   günlük fıkralar Icon_minitimePtsi Ağus. 13, 2007 11:00 am

Gezginin biri şehir şehir gezerken, yolu küçük bir köye düşer. köyün içine girdiğinde, evlerden birinin önünde toplanmış kalabalığı farkeder. Yaklaşıp sorar:

''Hayırdır hemşerim, bu kalabalık ne?''.

Köylülerden biri cevap verir:

''Muhtarın kızı öldü demin. o yüzden toplandık.''

Adam kalabalığı yararak içeri girer. Millet kızın başında ağlamaktadır. Kıza bakar; o kadar güzeldir ki, gözlerini kızdan alamaz. Kızın yanına yaklaşır ve nabzına bakar. Farkeder ki, kız aslında sadece bayılmış...
Uyanık gezgin, oracıkta hemen bir plan yapar. Kalabalığa dönerek, ''Ben bu kızı tekrar diriltebilirim ama hepinizin odadan çıkması lazım.'' der. Millet birbirine bakarak odadan çıkmaya başlar. Adam muhtara yaklaşarak, ''Bak muhtar efendi. Ben kızını diriltebilirim ama sana sormam lazım. Zira, bu kızı sadece becererek diriltebilirim.'' der.
Muhtar sinirlenir ama bir şey diyemez. Kendi kendine,' "Öleceğine becerilmesine razıyım.'' diye düşünerek teklifi kabul eder ve odadan çıkar.

Adam da büyük bir keyifle işini bitirir. Kızcağız kısa bir süre sonra kendine gelir. Adamla birlikte odadan çıkarlar. Millet gözlerine inanamaz. Gezgini aylarca köyde misafir edip, el üstünde tutarlar.
Gezgin bir süre sonra, bu hayattan sıkılır ve tekrar yollara düşer. O köyü ve orada yaşadıklarını da unutur gider.

Aradan yıllar geçer. Gezginin yolu bir gün gene aynı köye düşer. Köye girdiğinde, tıpkı yıllar öncesinde olduğu gibi, muhtarın evinin önünde kalabalık görür. Ellerini ovuşturarak kalabalığa yaklaşır ve sorar:

''Hayırdır hemşerim, ne oldu burada?''

Köylülerden biri cevap verir:

"Hiç sorma birader, muhtarımız öldü. Üç aydır bütün köylü beceriyoruz ama gene de diriltemedik rahmetliyi.''
LeBron
Üyecik
Üyecik

günlük fıkralar Empty
MesajKonu: Geri: günlük fıkralar   günlük fıkralar Icon_minitimePtsi Ağus. 13, 2007 11:00 am

Orta yaşlı zengin ve dul bir kadın artık hayatini yalnız geçiremeyeceğini anlayarak gazeteye bir ilan vermiş:
"Zengin bir dul bayan hayatini ve parasını paylaşabileceği bir hayat arkadaşı arıyor. Yalnız aşağıda yazılı şartlarıma uyması gerekir"
1-Beni dövmeyecek.
2-Beni bırakıp kaçmayacak.
3-Yatakta süper olacak.
Aylarca telefonu çaldı. Ev mektuplardan geçilmedi ve kapının zili durmadı... Sonuçta kadın hiç birini beğenmedi ve kendine uygun birini bulamadı. Bir gün yine kapı çaldı. Kadın kapıyı açtığında yerde paspasın üstünde yatan kolları ve bacakları olmayan bir adam gördü: -Kimsin? Ve burada ne yapıyorsun?
-Merhaba, dedi adam, artik aramanız gerekmiyor, buğun şanslı gününüz ve ben hayallerinizdeki erkeğim. Bakin kollarım yok sizi dövemem. Bacaklarım yok istememde kaçamam!
-Peki, yatakta süper olduğunu nerden çıkardın?
-Kapıyı çaldık ya!
LeBron
Üyecik
Üyecik

günlük fıkralar Empty
MesajKonu: Geri: günlük fıkralar   günlük fıkralar Icon_minitimePtsi Ağus. 13, 2007 11:01 am

Ülkenin birinde bir padişahın eşeği varmış. Eşek çok suskunmuş. Padişah dünyanın her yerinden hokkabazları,komedyenleri çağırttırmış ama kimse eşeği güldürememiş. Sonra son çare davullar çaldırıp tellallarla "Padişahın somurtan eşeğini güldürene padişahımız eşeğin ağırlığı kadar altın bağışlayacak. Kendisine güvenenler yarın öğleden sonra sarayda olsun." diye duyuru yaptırmış. Bizim nam-ı Kemal dururdu. O gün o saatte sarayda olmuş. Nam-ı Kemal’e kadar kimse eşeği güldürememiş. Nam-ı Kemal eşeğe yaklaşmış ve eşeğin kulağına bir şeyler fısıldamış. Eşek Nam-ı Kemal’in söylediklerinden sonra hakır hakır gülmeye başlamış. Ama bu seferde eşek hep gülüyormuş ve hiç susmuyormuş. Padişah ne yapsın eşeği bu seferde susturmak için tellallarına "Padişahımızın çok gülen eşeğini susturana padişahımız kızını verecek." diye duyuru yaptırmış. Tabi kimse eşeği tekrar susturamamış. Sıra Nam-ı Kemal'e gelmiş. Nam-ı Kemal eşeğe bir şeyler göstereceğini bu yüzden eşekle kendisinin odada yalnız bırakılmasını istemiş. Aradan 5 dakika geçmiş içerden artık gülme sesi gelmiyormuş. Neyse padişah sözünde durmuş ve Nam-ı Kemal'i kızıyla evlendirmiş. Bir gün damadını sarayına çağırıp eşeği nasıl güldürüp susturduğunu sormuş. Nam-ı Kemal:
- Babacığım eşeğinize önce benimki senden büyük dedim. Eşeğiniz gülme krizine girdi. Sonrada çıkarıp gösterince eşeğiniz sustu, demiş.
LeBron
Üyecik
Üyecik

günlük fıkralar Empty
MesajKonu: Geri: günlük fıkralar   günlük fıkralar Icon_minitimePtsi Ağus. 13, 2007 11:01 am

Papağan VIP 18
Kadının biri Papağan almak üzere bir Pet-Shop'a gider. Gözleri birden tüyleri mükemmel parlaklıktaki bir papağana takılır ve papağana yaklaşır... Fakat Kadın papağana her yaklaştığında papağan kadına "Orospu" der. Kadın hayretler içinde pet-shop sahibi Necdet'e dönerek "Bu papağanı alacağım ama eğitmen lazım" der.

Necdet eline bir kova su ve papağanı alır.

"Hanımefendi geldiğinde ne diyeceksin?"

Papağan:

"Or**** diyeceğim".

Necdet papağanı suya sokup çıkartır ve sorar:

Papağan:

"Or**** diyeceğim".

Necdet papağanı tekrar suya sokar ve bu kez bir müddet bekletir ve
tekrar sorar:

Papağan:

"Hoşgeldiniz hanımefendi diyeceğim", der.

Ertesi gün kadın Pet-shopa tekrar gider. Papağana yaklaşır:

"Ben eve geldiğimde ne diyeceksin?"

Papağan:

"Hoşgeldiniz hanımefendi diyeceğim", der.

"Peki ben yanımda bir erkekle geldim. Ne diyeceksin?"

Papağan:

"Hoşgeldiniz hanımefendi, hoşgeldiniz beyefendi"

"Yanımda iki erkekle geldim o zaman ne diyeceksin?"

Papağan:

"Hoşgeldiniz hanımefendi, hoşgeldiniz beyefendiler"

"Tamam buraya kadar çok güzel. Peki ben yanımda üç erkekle birlikte geldim, o zaman ne diyeceksin?"

Papağan bir kovaya bakar bir Necdet'e ve der ki:

"Necdet kovayı getir. Anam avradım olsun bu karı or***!" yorum _ _ = ZuHaaaaa. ppağan haklı =))
LeBron
Üyecik
Üyecik

günlük fıkralar Empty
MesajKonu: Geri: günlük fıkralar   günlük fıkralar Icon_minitimePtsi Ağus. 13, 2007 11:03 am

PaRdon isiMleRini YaZmayı UnutMusum Da =)
Savarona55
ModeratöR
Savarona55

günlük fıkralar Empty
MesajKonu: Geri: günlük fıkralar   günlük fıkralar Icon_minitimePtsi Ağus. 13, 2007 11:12 am

hepsi birbirinden güzel eline sağlık
MeTe
ModeratöR
MeTe

günlük fıkralar Empty
MesajKonu: Geri: günlük fıkralar   günlük fıkralar Icon_minitimePtsi Ağus. 13, 2007 12:00 pm

eline sağlık

? ?
__
Savarona55
ModeratöR
Savarona55

günlük fıkralar Empty
MesajKonu: Geri: günlük fıkralar   günlük fıkralar Icon_minitimePtsi Ağus. 13, 2007 1:10 pm

MeTe demiş ki:
eline sağlık

? ?
__

uğraşmış yorulmuş o yzden
AqA
YükSeK ZümRe(:
AqA

günlük fıkralar Empty
MesajKonu: Geri: günlük fıkralar   günlük fıkralar Icon_minitimePtsi Ağus. 13, 2007 2:04 pm

eline saglik!!
MeRT
Admin
MeRT

günlük fıkralar Empty
MesajKonu: Geri: günlük fıkralar   günlük fıkralar Icon_minitimePtsi Ağus. 13, 2007 7:25 pm

saol elıne gozune saglık:D
OrKuN
AdMiNisTRaToR
AdMiNisTRaToR
OrKuN

günlük fıkralar Empty
MesajKonu: Geri: günlük fıkralar   günlük fıkralar Icon_minitimePtsi Ağus. 13, 2007 8:04 pm

hepsi birbirnden gzL eLine saqLık...
MeRT
Admin
MeRT

günlük fıkralar Empty
MesajKonu: Geri: günlük fıkralar   günlük fıkralar Icon_minitimePtsi Ağus. 13, 2007 10:22 pm

paylasım için saol
smallhero
small
small
smallhero

günlük fıkralar Empty
MesajKonu: Geri: günlük fıkralar   günlük fıkralar Icon_minitimeÇarş. Ekim 31, 2007 4:21 pm

hepsi güzel valla

günlük fıkralar
1 sayfadaki 1 sayfası