ZiFiRi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ZiFiRi

ZiFiRi FoRuM

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bye Bye TürKçee!!!

2 posters
YazarMesaj
DüşSokağıBaloncusu
Alışıyor
Alışıyor
DüşSokağıBaloncusu

Bye Bye TürKçee!!! Empty
MesajKonu: Bye Bye TürKçee!!!   Bye Bye TürKçee!!! Icon_minitimePaz Ağus. 26, 2007 5:38 pm

ArkadaşLarR.. İngilizZlerR AmerikaNlaR benliğimiZi: dilimizZi elimiZdenN almaya ÇalışıolarR ve galiba BşarıolarR Sad bunu DükkanN isimlerindeN tut da günLük konuşmalarımızdaki 'Ok.' , 'bye' , 'çüüs' (bunun hangi dLden geldiği De meçHuL ) , 'non-stop' gibi BirR süRü ağZımıZa, Türk ağzıNa yakışmayaN o sözlerdeN de rahatlıkLa anlayabiliyoruzZ.. GençLer olarakK ******'ün önemle üzeriNde durduğu Bu mevzu iLe bizZ ilgilenmeliyizZ.. Hani diL bilgiSi kurallarıNa uyaraK konuşalımM flnN demiyoruM . SadeceE elimiZdenN geldiğinceE anlamıNı biLe doğru dürüsT bilmediğiMiz yabancı KelimeleRi diLimizdenN temizleyelimM diyorumM.. Bu konuyLa bizZ ilgiLenmezseK yakıNda İngilizLer AleyhimiZe olaraK bayağı iLgilenecekleR..

Sadece Türk Gençleri oLarak BiLelim istedim Wink
yunus_mpal
ModeratöR
yunus_mpal

Bye Bye TürKçee!!! Empty
MesajKonu: Geri: Bye Bye TürKçee!!!   Bye Bye TürKçee!!! Icon_minitimePaz Ağus. 26, 2007 10:53 pm

ii da ne güsel işte
DüşSokağıBaloncusu
Alışıyor
Alışıyor
DüşSokağıBaloncusu

Bye Bye TürKçee!!! Empty
MesajKonu: Geri: Bye Bye TürKçee!!!   Bye Bye TürKçee!!! Icon_minitimeSalı Ağus. 28, 2007 1:33 pm

kardeş ne güzel onu anlamadım? kusura bakma..

Bye Bye TürKçee!!!
1 sayfadaki 1 sayfası