| ZiFiRi ZiFiRi FoRuM |
|
| weGa!!.. | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
qUeEn!... ModeratöR
| Konu: weGa!!.. Ptsi Ağus. 13, 2007 8:09 pm | |
| Alışamadım Yokluğuna Vega
Gece ağır ağır gelir Gelir başucumda bekler Bana gittiğini söyler Bir daha dönmeyeceğini de Duvarlarının ardından Seni duymaya çalışıyorum hala Buradan gittin çoktan Bir gece bana bırak diyor
Bir gün gelir bir gün geçer Bazı şeyler hiç ama hiç değişmez Her geçen anın sonunda hala Alışamadım yokluğuna
Gece ağır ağır gelir Gelir başucumda bekler Bana bittiğini söyler Bir daha sevmeyeceğini de Uyumaya çalışsam da faydası yok Sana sarılmayı özlüyorum hala Buradan gittin çoktan Bir gece bana bırak diyor | |
| | | qUeEn!... ModeratöR
| Konu: Geri: weGa!!.. Ptsi Ağus. 13, 2007 8:09 pm | |
| Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı Vega
yastığına senin sarılıp kokunla uyumuşum üstüm açık kalmış, üşürken sabah olmuş "uyan" dedi bir ses, "uyan,o burada" uyandım, aradım, bulamadım
suçum neydi? neden böyle oldu?
bu sabah bir umut var içimde; nasıl olsa geri gelirsin diye her şey yerli yerinde yine bu sabahların bir anlamı olmalı
koltuğuna senin kıvrılıp, hayalinle uyumuşum camlar açık kalmış, ürperirken sabah olmuş "uyan" dedi bir ses, "uyan,o burada" uyandım, aradım, bulamadım
bu sabah bir umut var içimde; nasıl olsa geri gelirsin diye her şey yerli yerinde yine bu sabahların bir anlamı olma | |
| Konu: Geri: weGa!!.. Ptsi Ağus. 13, 2007 8:10 pm | |
| Desem De İnanma Vega
Sen isterdin bu sonu Hiçbir sona değişmem Yuvarlandı geldi bariz Durdurmam hiç dur demem
Ne güzel uzaklaşır herşey Uyurum nefesim biter Durdurmam bu sondan hiç Korkmam ben Ne güzel uzaklaşır herşey Uyurum nefesim biter
Ne varsa bundan sonra var Olmaz geri dönmem Hep isterdin oldu bak Bugünden geriye dönmem ben
Kopuyorum ah senin teninden Son güne kadar direnmişken Atıyorum ah seni içimden Ben Desem de inanma
Kaçıyorum ah senin elinden Son güne kadar esirinken Atıyorum ah seni içimden Ben Desem de inanma Desem de inanma
Kopuyorum ah Atıyorum ah Kaçıyorum elinden Ben Desem de inanma
Desem de inanma | |
| Konu: Geri: weGa!!.. Ptsi Ağus. 13, 2007 8:11 pm | |
| İz Bırakanlar UnutulmazVega Bir kız vardı. Güzeldi sanki ve senindi. Gözlerinde saklı bir 'belki' ve senindi. Anladı bir gün bitermiş herşey..ve bitti. O çocuk var ya o sendin sanki ve deliydi. Uyusaydı büyürdü belki ve deliydi. Derdi ki; "yarın bitermiş her şey".. ve bitti.
Ver, ver ateşe. Ver bizi. Bir iz bırak burada. İz bırakanlar unutulmaz. Ver, ver ateşe evimizi. Bir iz bırak burada. İz bırakanlar unutulmaz.
Bir ev vardı. Küçüktü ve bizimdi. Odalarda ışık yüzerdi ve bizimdi. Bir gün hiç doğamadı güneş.. ve bitti.
Ver, ver ateşe. Ver bizi. Bir iz bırak burada. İz bırakanlar unutulmaz. Ver, ver ateşe evimizi. Bir iz bırak burada. İz bırakanlar unutulmaz. | |
| Konu: Geri: weGa!!.. Ptsi Ağus. 13, 2007 8:11 pm | |
| Isınamazsın AğlarkenVegaDudaklarımdan dur da dinle bu defa gözlerimden anlamıyorsan Gitmiyor ki zorla! Duyuyor musun? Görüyor musun beni hala? Bu deli oyunda, bu deli oyunda oynuyor muyuz hala? Gerçekler soğuk olur sen ağlarken. Delirsen bile, dirensen bile bu kadar. Gerçekten bu kadar hain.. üzülme. Isınamazsın ağlarken. Kaybolanlardan bir iz arama özlüyorsan, ulamıyorsna. Bilinmiyor ki, sorma! Yaşıyor muyuz? Görüyor musun beni hala? Bu deli oyunda, bu deli oyunda oynuyor muyuz hala? | |
| Konu: Geri: weGa!!.. Ptsi Ağus. 13, 2007 8:12 pm | |
| Yalnızca Ben,yüzlerce SenVegaaramayı boşver bu seferki benim elim olsun elimi çevir çevir boynunda dönsün dursun yalnızca ben ben sana dokunduğumda mis kokarsın karşılığında aramayı boşver bu seferki benim evim olsun evimi çevir çevir heyecandan dönsün dursun yalnızca ben,yüzlerce sen gez,toz,in,çık bin yol gir çık batsan çıksan bitsen durulsan yorulunca yorulunca ahh azalsan ve benim olsan biraz konuşsak sonra bab bab şu bab bab aramayı boşver bu sefer ki benim evim olsun evimi çevir çevir boşlukta dönsün dursun yalnızca ben,yüzlerce sen... | |
| Konu: Geri: weGa!!.. Ptsi Ağus. 13, 2007 8:13 pm | |
| YokVegakaç, kaç benden kaç açılmaz sandığın o kapıyı yavaşça açtın, bilmiyorsun ki sen taa içimdeki keskin bir şeyleri yerinden oynattın sesimi duyma bu rüzgarla karışmam diyeceksen eğer hiç tadını duyma, hayatın acı tatlı içmeyeceksen eğer
koş git burdan kaç git burdan
şimdi, asla hiç adımı sormam yoksam ben, yoksam sende yalnızlığa yerini sormam hiç yoksam hiç olmadıysam ağlamam, ağlamıycam!
yok sen beni kurtaramazsın kurtaramamış kimse kimseyi yüzümü tutup kaldıran elin o kadar güzel, o kadar arsız sen senin, adın ellerin, gözlerin ne oldu tatlım içimdeki karanlığı yeniden kararttın
sesimi duyma bu rüzgarla karışmam diyeceksen eğer hiç tadını duyma, hayatın acı tatlı içmeyeceksen eğer
koş git burdan kaç git burdan
şimdi, asla hiç adımı sormam yoksam ben yoksam sende yalnızlığa yerini sormam hiç yoksam hiç olmadıysam ağlamam, ağlamıycam! | |
| | | | weGa!!.. | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|